Många människor inser inte vikten av att få en god natts sömn. Det handlar inte bara om hur mycket sömn, utan kvaliteten på sömnen är den viktigaste faktorn. Visste du att med hjälp av sovposition kan du lindra allt från värk till smärtor, matsmältningsbesvär och snarkning. Det är väldigt få som vet den bästa sovpositionen, men här får du svaret.

Nedan är en riktigt bra infograph från The Wall Street Journal som visar hur vi kan bota vanliga krämpor genom att byta sovposition.

Är du lider av ryggsmärtor? Då är den bästa sovpositionen att sova med en kudde mellan knäna. Har du dålig matsmältning eller sura uppstötningar? Försök att höja huvudet lite med hjälp av några av dina fluffigaste kuddar eller med din säng genom att placera något hårt som böcker under säng-benen. Slösa inte dessa dyrbara timmar genom att tvinga dig själv att sova bekvämt. Om du vill ha mer än denna infograph på hur sovställningar kan påverka dig information, har vi inkluderat en länk till den fullständiga Wall Street Journal artikeln.

Bästa sovpositionen

Delta i diskussionen

3 kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.