Om oss


Vi som driver Alltomhälsa.com heter Mårten och Anna och har ett genuint intresse utav hälsa och träning.

Varför starta en webbsajt?

Det hela började som ett experiment år 2015 för att se om vi kunde skriva artiklar som folk skulle läsa. Det finns flertalet portaler på nätet där man kan läsa om de flesta mirakelkurer. De påstår även att forskning stödjer detta, men hänvisar oftast inte. Vi ville bygga något som kan hjälpa dig som vill hålla dig frisk och kry utan hjälp av mediciner. Där det faktiskt finns viss evidens bakom. Genomgående för våra artiklar är att vi kan hänvisa till forskning som styrker påståendet och om det inte finns någon forskning om det så är vi väldigt noga med att säga det.

Alternativ hälsa

Vill vill förmedla alternativa sätt för att lösa vardagliga krämpor såsom halsont, influensa utan att behöva ta hjälp av mediciner. Vi tror på medicin, men inte att konsumera medicin för minsta lilla, medicin ska vara en ”sista utväg”.

Vilka är vi?

Mårten är 36 och Anna är 33. Vi har varit tillsammans sedan Januari 2015 och har en dotter som heter Cleo och en hund som heter Lexi. Mårten jobbar med IT och Anna jobbar inom fastighetsbranschen. På fritiden tycker vi om att klättra, träna crossfit, åka skidor, umgås med våran familj och laga mat.

Kontakta oss