5 tips för trafik till din hemsida


1. Använd rubriker till din fördel.

Driver du företag och har en hemsida då är det viktigt att du som företag börjar att blogga, ja alltså driva företagsblogg. Det är nämligen så att bloggen kan i slutändan bli det ni får mest trafik ifrån och det är med den ni internlänkar och får upp era sidor mer i Googles sökresultat. Nedan kommer några bra tips om ni ska driva företagsblogg.

Rubriker hjälper Googles sökrobotar att förstå ditt blogginlägg och avsnitten i det.

Tänk på sökrobotarna som läsare som skummar din blogg. De vill ha en översikt över vad din artikel kommer att täcka, det är din H1. Sedan bryter dina H2:or, H3:or, H4:or.

Så dina underrubriker bör återspegla innehållet i kroppen och innehålla nyckelord med hög avsikt. När du använder rätt sökord, alltså de som din målgrupp använder, har du en mycket högre chans att rankas på SERPEN.

2. Optimera ditt innehåll för utvalda utdrag.

Utvalda utdrag på Google är de mest direkta svaren på sökfrågor. Till exempel, om jag skulle söka, ”Hur skriver du ett blogginlägg?” Google kanske använder ett utvalt utdrag för att visa det bästa svaret.

3. Skriv för människor, inte sökmotorerna.

Med alla dessa SEO-riktlinjer kan det vara lätt att glömma att när en användare söker på Google så letar de efter ett svar. Det bästa sättet för dig att förbättra dina chanser att ranka är genom att skriva högkvalitativa blogginlägg.

Inkludera nyckelord i din metabeskrivning.

4.Lägg till alternativ text till bilder.

Med vilken bild du lägger till i ditt inlägg – utvalda bilder eller kroppsbilder – vill du lägga till alt-text.

5.Börja med sökordsanalys

Det uppskattas att Google behandlar över 70 000 sökfrågor per sekund. Häpnadsväckande, eller hur?

Om du vill skära igenom SERP-röran och överträffa dina konkurrenter måste du rikta in dig på de specifika sökord och fraser som dina potentiella kunder söker efter. Annars, hur ska de annars hitta ditt innehåll och din webbplats? Vill du ha hjälp synas i Google ska du vända dig till en seo byrå dom är experter på SEO. Däremot är det bra att kunna lite om ämnet så att ni får mer genomslagkraft med er blogg.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.