Fastighetsbox ger möjlighet till säkerhetsdörrar


Du kanske sätt att fler fastigheter väljer att installera fastighetsboxar? Det är inte endast till för att det ska bli mer bekvämt för brevbärarna, även då det säkert många gånger blir det då många fastigheter har ingen hiss. Men faktum är detta främst en säkerhetsåtgärd med att byta ut gamla dörrar till säkerhetsdörrar utan inkast installeras som skydd mot brand och inbrott. 

När man tänker efter så behöver vi ju ändå gå genom porten för att lämna och vi kommer åt vår post. Som tur är kan du ändå få din morgontidning vid din dör i en tidningshållare, för den vill man ju gärna få precis som vanligt att man kan börja sin morgonrutin i lugn och ro. Enkelt att bara sträcka ut armen i morgonrocken och ta in tidningen. Fastighetsboxar är har en större öppning och gör det möjligt med att ta emot packet som vi beställt online, tänk vad smidigt att slippa att gå hämta ut paket?

Att börja morgonen i lugn och ro
Det är många som jäktar på morgonen och knappt hinner dricka första koppen kaffe hemma. Personligen tycker jag att det blir lite stressigt att inte hinna vakna till hemma innan jag lämnar hemmet. Det är därför jag trivs bäst med en stressfri morgonrutin. Faktum är att har man haft en jobbig morgon ­tillsammans med sitt barn kan en olycklig känsla ligga kvar och skava. Vill inte barnen klä på sig kläderna direkt, varför inte börja frukosten i morgonrocken?

Har man barn så bidrar det ofta till mer stress, så här är några tips för en mindre stressig morgon.

  • Ha en frukostlåda med allt som behövs vid frukost
  • Lägg fram kläder dagen innan
  • Preppa kaffebryggaren dagen innan, välling går ha klar i förväg
  • Packa lunchlådan dagen innan
  • Gå upp lite innan barnen

Säkerhetsdörrar utan brevinkast är med tysta, hur tyst man än må vara på morgonen kan det låta ut till dina grannar med ditt morgonbestyr. Det kan vara något som stör, speciellt om man har sovmorgon. Det är ytterligare en stor fördel med att bostadsrättsföreringen har fastighetsboxar.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.