Bästa vegan protein


Som vegan eller vegetarian kan det vara svårt att få i sig tillräckligt med protein. Här är en lista på de bästa vegan protein pulvrerna.

 

sunwarrior blend

1. Sunwarrior blend

En vegan proteinblandning som betstår utav ärtprotein, tranbärsproten och hampa protein. Dessa innehåller alla essentiella aminosyror, vilket gör det till ett fullvärdigt protein. Alla sunwarriors proteiner är fria från gmo och artificiella ämnen. Proteinet blandas med mandel- eller kokosmjöl för bäst smak.

 

sunwarrior

2. Sunwarrior risprotein

Liksom Sunwarrior blend är detta risproteinet helt fritt från gmo och artificiella produkter. Det är sötat med stevia och är ett fullvärdigt protein. Denna vegan protein blandning blandas med kokos- eller mandelmjöl för bästa smak.

go-for-life-raw-hampapulver-50-eko-go-for-life_1

3. Go for life Raw hampaprotein

Detta vegan protein är ett hampaprotein, som är ett fullvärdigt protein. Förutom protein så hittar du även nyttiga fetter i detta proteinet. Det finns omega-3 och omega-6. Detta proteinet smakar väldigt jordigt och bör användas i smoothies om du inte gillar smaken.

Det finns såklart flera vegan proteiner, vi har dock valt ut detta då vi faktiskt har testa dem. Vi är inte så förtjusta i soja och väljer gärna sojafria proteiner.

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.