Bästa yoga apparna


Yoga må vara en gammal konst av andning och stretching, men det betyder inte att yogan har halkat efter på den tekniska utvecklingen. Här är en lista på de fyra bästa yoga apparna just nu.

yogastudio
1. Yoga studio

Yoga studios erbjuder dig 65st färdiga program. Du kan välja mellan meditation eller vanlig yoga. Det finns tre steg du kan välja mellan beroende på hur bra du är. Yoga studios låter dig även komponera ihop dina egna program.

yoga300poses

2. Yoga.com 300 poses & video classes

Yoga.com erbjuder dig yoga klasser för alla nivåer. Du kan lägga till dina egna poser och även skapa egna klasser. Det finns ett stor community där du kan dela och söka efter andra användares yoga klasser.

pocketyoga

3. Pocket yoga

Pocket yoga är en bra app där du hittar hela yoga klasser, men även detaljerade information om vad varje yoga pose kan göra för dig. Du kan dock inte göra egna yoga klasser, de måste du köpa ner ett extra program till

 

5minuteyoga

4. 5 minute yoga

”Jag har inte tid att träna” är inte längre en ursäkt. Med 5 minute yoga kan du välja mellan 350 korta men effektiva yoga klasser som alla är gjorda att vara 5 minuter eller kortare.

 

 

 


2 svar till “Bästa yoga apparna”

  1. […] ner en yogamatta, men om du inte har en så går det lika bra med en handduk. Det finns flera appar till iPad och iPhone som guidar dig igenom yogapasset. För dig som bara håller på med styrketräning är detta ett […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.