Gratis träningsappar – här är de 7 bästa

Gratis träningsappar – här är de 7 bästa

Att komma igång med träningen kan vara svårt för många, vissa känner att de inte har råd och andra kanske inte har tid. Du som känner att du inte har tid, men vill börja träna kanske kan börja tänka om, gå upp en timme tidigare på morgonen för att hinna med ett pass innan jobbet. Du behöver inte ens gå till gymmet för att träna, du kan träna med hjälp av din telefon med gratis träningsappar.

Yoga studio

Yoga studio är en toppen app där du utför yoga. Du kan välja längden och svårighetsgraden på ditt yoga pass. Detta är våran favorit av alla gratis träningsappar.

7 minute workout

Alla kan avsätta 7 minuter för att träna, om du inte kan det lever du väldigt fel. 7 minute workout är en High Intensity Interval Training (HIIT) app som garanterat kommer få dig att svettas.

Runkeeper

Runkeeper har nog alla hört talas om, den har funnit väldigt länge och har varit en av de mest populära gratis träningsapparna under en väldigt lång tid. Appen är gratis, men det går även att köpa träningsscheman och andra tillägg.

Strava

Strava har funnit med väldigt länge, fast har kommit lite i skuggan av runkeeper. Strava lämpar sig bäst för cyklister, men även för dig som gillar att springa.

Zombies, Run!

Zombie, run! Är en nytänkande app där utvecklarna kombinerar en spel tillsammans med träning. Du ska springa ifrån zombies. För att få ut mest av appen behöver du använda dig av ett par hörlurar.

Moves

Moves hjälper dig att övervaka din vardagliga motion, ha den i fickan eller i väskan för att få en överblick över hur din dag har varit.

 Shaperace

Utmana dina vänner i vem som tränar mest, du kan ha en stegtävling där ni ser vem som går flest steg under en vecka. Det går till och med att tävla om pengar.

Värt att tänka på med gratis träningsappar

Många av apparna är gratis att ladda hem och fungerar till en viss del helt gratis. Skulle du gilla appen och anser att den faktiskt får dig att träna så kan du oftast köpa tillägg såsom bl.a scheman för att kunna springa 5km. Att lägga 50 till 100kr i månaden på din träning och hälsa är oftast en väldigt bra investering.


3 svar till “Gratis träningsappar – här är de 7 bästa”

  1. Hej Mårten!

    Tack för bra tips! Jag har skrivit en lista med 10 appar för ett mer hälsosamt liv som jag skulle vilja dela med mig av på din sida.. har nu någon mail jag kan nå dig på?

    MVH Joakim

  2. Vissa appar registrerar helt enkelt vad du gor, medan andra aven uppmuntrar dig att trana och skickar notifikationer for att peppa dig lite extra. Eftersom det finns ett sa pass stort antal traningsappar att valja mellan, har vi satt ihop den har listan med vad vi tycker ar de allra basta. De tacker en mangd olika sporter och aktiviteter, sa du kan valja den som passar just dig bast.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.